Comunicari

ATP Group

Comunicari

ATP Group

Completati formularul cu datele programarii si un consultant ATP Motors va contacteaza in cel mai scurt timp.

Stimate client,


În această situație generată de pandemia COVID-19, zilnic suntem provocaţi sa luăm decizii complexe și să facem tot posibilul pentru a păstra familiile, prietenii și colegii în siguranţă. Măsurile pe care  noi, echipa ATP Group, le luăm în acest sens sunt:


Consultanții de vânzări nu vor mai efectua vizite în teren în această perioadă
Încurajăm plasarea comenzilor online, prin shop.atp-exodus.com și efectuarea plății prin card sau O.P. Evitați vizitele în sucursale, în limita posibilităților.
Dacă doriți să ajungeți la noi, găsiţi puncte pentru dezinfectarea mâinilor la intrare și insistăm să vă luaţi măsuri de protecţie suplimentare, respectiv să reduceţi timpul de contact. Aplicăm reguli stricte de igienă pentru tot personalul, suprafețele de lucru sunt curățate şi dezinfectante în mod regulat. 


Serviciile noastre de identificare şi vânzari continuă să funcţioneze prin telefon - apelaţi CALL CENTER 0720 664 444, video şi e-mail.
Prin intermediul magazinului nostru on-line eShop, printr-un simplu click, puteţi comanda piese de schimb 24/7: https://shop.atp-exodus.com


Împreună, mai ales la greu.


Suntem alături de sectorul Transporturi care în această perioadă asigură rezistenţa pentru întreaga societate. Avem reprezentanţele service deschise şi vom oferi asistență tehnică 24 de ore, zilnic.


ATP Group
dezvoltă parteneriate durabile. Avem încredere că acţionând împreună, vom găsi puterea și resursele să parcurgem cu bine această perioadă și să ieșim din ea mai experimentați și mai bogaţi spiritual. Prioritatea noastră este să ne menţinem echipele sănătoase, astfel încât, atunci când va trece furtuna, vom fi mai puternici împreună. Chiar dacă nu știm cu certitudine când, știm sigur că viața va reveni la normal.


În următoarele săptămâni vom continua să comunicăm cu dumneavoastră și să vă ținem la curent cu privire la acțiunile și deciziile pe care le luăm.


Cel mai important însă: vă rugăm să aveți grijă de dumneavoastră. Nimic nu este mai important decât sănătatea voastră şi a celor dragi vouă.


Cu credinţă,


CEO & PRESIDENT ATP GROUP

Mircea CIRŢ